• Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014
A tisztaság belülről kezdődik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

1. A nyilatkozat célja

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a Natural Solution Kft. (Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5, Cégjegyzékszám: 19-09-517183; Adószám: 23129270-2-19) által a www.naturalhelp.hu internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse.

2. Adatkezelő megnevezése

Név: Natural Solution Kft.

Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5

Telefon: +36 70 606 8176

Email cím: info@naturalhelp.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám:           

3. A kezelt személyes adatok köre:

3.1 A Rendelésnél a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni:

Név

Lakcím

Levelezési cím

Számlázási cím

Telefonszám

Email cím

3.2 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja

4.1 Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2 Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.naturalhelp.hu honlapon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása, ezekkel kapcsolatban hírlevelek küldése, oktatóanyagok továbbítása a felhasználóknak, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, és számlák kiállítása.

4.4 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.5 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1 A regisztráció és www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés megszüntetéséig tart.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

6. Személyes adatok továbbítása és feldolgozása

6.1 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

Barion Payment Inc. Cím: 1117 Budapest, Infopark stny. 1., Telefonszám: (1) 464 70 99

6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

Tárhely.eu

7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1 Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: Natural Solution Kft.  8348 Megyer, Fő u.5

Email: info@naturalhelp.hu

7.5 A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

8. Hírlevelek

8.1 A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

9. Záró rendelkezések

9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2 Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.naturalhelp.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.

Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Vásároljon most!

Garantált minőség és elégedettség | Használati útmutató | Pénz-visszafizetési garancia | Ingyenes kiszállítas 2 és több db rendelésnél




3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

Együtt 3 db: 38 640 Ft




INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 3 hónapra 
elegendő adag
komplex, teljes béltisztításhoz
és a szervezet méregtelenítéshez



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

Együtt 2 db: 27 760 Ft




INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 2 hónapra
alkalmas adag 
a felhalmozódott méreg- és
salakanyagok kiürítéséhez



1 doboz termék

Egységár: 14 880 Ft

1 db kiszállítással együtt: 16 270 Ft




Kiszállítás: 1 390 Ft

1 fő számára 1 hónapra
elegendő adag
preventív béltisztításhoz és
a szervezet méregtelenítéshez



Vásárlói vélemények a Naturalhelp-ről:


   Lucia

Az interneten találtam rá a NaturalHelp Complexre, ami többet ígért, mint csupán egy rostpor: méregtelenítést, vitaminpótlást és prebiotikumokat.

"Kettő kiscsöpség boldog anyukája vagyok, mellette még rengeteget dolgozom, mint vállalkozó. Nem igazán van időm rendszeresen étkezni, ezért mint a többi hasonló helyzetben lévő anyuka főleg este étkezem. Azelött nem volt gondom a súlyommal, de terhesség és a rendszertelen étkezés meghozták az eredményt. Mivel, hogy nem vagyok a diéták híve, ezért más módszereket kerestem megoldásként. Mellette már évek óta allergiával is küszködöm. Az allergiámra természetesen az orvosok gyógyszer írtak fel, de mellette rostdús étrendetméregtelenítést is javasoltak. Hiszen egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás (legalább hetente 5-ször 40 perc), és ami talán a legfontosabb az allergiás tünetek tekintetében: rendszeres méregtelenítés megfelelő eszközökkel (évente kétszer: ősszel és tavasszal) leghatékonyabb eszközök az egészségünk megőrzésére. Az egészségem érdekében arra gondoltam, rásegítek valamilyen rost készítménnyel. Így találtam rá az interneten aNaturalHelp Complexre, ami többet ígért, mint csupán egy rostpor: méregtelenítést, vitaminpótlást és prebiotikumokat. A leglátványosabb hatás az volt, hogy a plusz kilók gyorsan jönnek le rólam, és az allergiám is enyhül. Természetesen a gyógyszerszedést nem hagytam abba, de a NaturalHelp Complexnek köszönhetően állapotom sokat javult."


Tovább olvasom

   Géczi Sándorné Marika

"Frissebb, energikusabb lettem..."

Négy hónapja használom ezt a kiváló méregtelenítő készítményt.Azóta közérzetem lényegesen javult, frissebb, energikusabb lettem. A fáradtságom és kimerültségem csökkent. Évek óta szenvedtem a reflux savas visszafolyásától, mely az utolsó hónapban megszűnt. A felfúvódásom is csökkent, laposabb hasam lett. Mindenkinek ajánlom rendszeres szedését, rövid időn belül lényeges változást fog tapasztalni a közérzetén. Köszönöm. Üdvözlettel: G. Marika


Tovább olvasom

   Halász Éva

"A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás"

"A termékkel kapcsolatos tapasztaim kedvezőek. Cukorbetegként naponta igen sok gyógyszert kell szednem, amelyeknek a szinte állandó hasmenés volt a mellékhatása. A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás. Ezért folytatni kívánom a termék fogyasztását, bízva abban, hogy a bélflórámat teljesen rendbe fogja hozni."


Tovább olvasom

   Ildikó

Sokkal jobb a közérzetem, lapos a hasam!

"Sokáig keresgéltem egy olyan terméket, ami komplexen segít a megfelelő anyagcserében, béltisztításban, és mivel fogyókúra után voltam, súlyom tartós megtartásában.
A natural help mindezekben tökéletesnek bizonyult, előtte töbször éreztem puffadságot, napi problémáim voltak az anyagcserével, valamint minden fogyás után hamar jött a visszahízás.
Sokkal jobb a közérzetem, lapos a hasam!"


Tovább olvasom



Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

footer logo


Ügyfélszolgálat

  +36706068176


  


  8348 Megyer, Fő u.5

Hírlevél feliratkozás

Név


E-mail cím


Kövess minket



Egészségállapot felmérés