×

2 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.28-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes!

  • Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014

Az egészséges élet fejben kezdődik, de a konyhában dől el, vajon mit tudunk megvalósítani belőle? Összeválogattunk pár fontos ételkészítési, konyhai tippet, amivel akár azonnal bele is tudsz fogni. Ne gondolj nagy dolgokra, inkább sok apró lépésre, amivel messzire juthatsz.

Ez a 21 konyhai ötlet segít, hogy a szemléleten változtass. recepteket nem találsz közte, azt rád bízzuk.

1.       Vegyél egy húshőmérőt - ha sütés közbe a hús legvastagabb részébe szúrva, vagy a csontos rész mellett mérsz, akkor biztos nem sütöd túl, vagy alul az ételt. De van még egy titok: a hazavitt hús belső hőmérsékletét is meg tudod nézni, kiderül, hogy jól tárolták-e, vagy csak kevés időt töltött a hűtőpultban...

2.      Jegyzetelj a szakácskönyvedbe – Jól csináltál valamit, de nem pont úgy ahogy leírták? Másképp sütötted? Liszt helyett zabkorpával? Cukor helyett édesítővel? Tettél még bele mást is? Jobb volt paradicsom nélkül?  Az ötletek gyorsan jönnek, írd le, ami ízlett. Ne sajnáld a könyvet, a tiéd!

3.       Készíts salátát bármiből! Pici almaecet, só édesítő, agy cukor és gyümölcsből, zöldségből, friss olajokkal varázsolj egy jó köretet salátának. Kísérletezz az ízekkel, összetevőkkel. a salátatudomány professzora lehetsz! Naturalhelp-friss-saláta

4.       Használj sok friss zöldfűszert. Petrezselyem, rozmaring, bazsalikom, metélőhagyma mindig legyen egy cseréppel a konyhában. Ezek a zöldek megvágva le is fagyaszthatók egy jégkockakészítőben, így jó adagolhatók.

5.       Tekints a zöldségre úgy, mint egy friss virágra. Ha a megpuhult brokkolit, vagy a karfiolt egy tál vízbe állítod, fél nap után olyan friss lesz, mint kint a földeken. A kókadt petrezselyemcsokor szárainak a végét vágd le, és állítsd azt is vízbe.

6.       Ha fogyókúrázol, lelkiismeretfurdalás nélkül dobd ki azt, amit nem eszel meg.

A sikertelen diéták jó része abból adódik, hogy “sok, de kár lenne kidobni…” - hát nem kár. Vegyél kevesebbet, vásárolj okosan, de ami sok, az sok kalória is. Sőt, ha van kisgyereked, akkor azt is dobd ki, amit ő meghagyott a tányérján. A mama nem konyhamalac.

7.       Szerezz be egy izgalmas alakzatokra vágó konyhai gyalut. Hullámos szeletek, zsülien répa, zöldségforgácsok – annyi íz, szín és forma, hogy étvágyat csinál az egészséges dolgokhoz is. A gyerekek is imádni fogják.

8.       Világítsd meg jól a konyhapultot. Ott legyen fény, ahol dolgozol, a mennyezeti lámpa nem elég. Jó fényben kevesebb étel kell, jobban látod mit főzöl, mit eszel.

9.       Használj sütőpapírt a zöldségek és a húsok sütésénél is. Egyszerűbb mosogatni a tepsit, nem ragad bele és felissza az olajat és a zsírt. Egészségesebb és tisztább az étel.

10.   Cseréld gyakran a mosogatószivacsot. Képzeld el, abban a nagy, porózus felületben mennyi baktérium és zsíros kosz marad. Ezzel akarsz tisztaságot varázsolni?

11.   Fedd le a fazekat, hamarabb fog felforrni a víz.

12.   Használj akkora főzőedényt, amekkora körül nem szökik el a hő – nem csap ki oldalt a gázláng, vagy nem ég fedetlenül az elektromos főzőlap körülötte.

13.   Itasd szárazra a zöldsaláta leveleit, jobban tapad majd rá a dresszing. (vagy használj salátacentrifugát)

14.   A csirkét a bőrében süssed meg még akkor is, ha diétázol.

A sült bőrt, zsírt leszedheted tálaláskor, de így nem szárad ki a hús és jobban emészthető, kíméli a gyomrodat. A gyerek is így jobban szereti. Níaturalhelp-egészséges tippek

15.   Ne késsel hámozz, hanem hámozóval. Vékonyabban vág, több marad a zöldségből, burgonyából, répából.

16.   Legyen 1-2 nagyobb tálad is, amiben bátran ki tudsz keverni több adag friss salátát, vagy kézzel meg tudsz gyúrni egy fasírtot.

17.   Sose használj üveg vágólapot. Higiénikus, szép, de pillanat alatt életlenek lesznek a késeid és az életlen kés roncsolja az ételt, nem vágja szépen.

18.   A vágódeszka alá tegyél egy nedves konyharuhát, vagy törlőpapírt, hogy ne csúszkáljon szeletelés közben az asztalon, mert nem lesznek szép vékonyak a szeletek, és az ujjaid is veszélyben vannak!

19.   Legyen a fagyasztódban friss kenyér. Ne vegyél egyszerre sokat, mert kiszárad. Ha nem eszed meg aznap, fagyaszd le, a kenyér jól bírja, de felengedés után gyorsan meg kell enni. Így lehet vasárnap este is friss szendvicsed!

20.   Süss lazán a serpenyőben. Ne tömd meg túlzottan, inkább süljön ki 2 menetben, de legyen helyed mozgatni, forgatni az ételeket.

21.   Egy kis citromlé, vagy lehelletnyi almaecet mindennek jót tesz, a savanyú kiemeli az étel zamatát. Sült húsra, tepsis zöldségre, sültkrumplira, de még az édes, csokis brownie-ra is kipróbálhatod! (kivétel a pörkölt halászlé és húsleves).





Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénzvisszafizetési garancia | 2 és több db rendelésnél kiszállítás ingyenes


2 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.28-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes! 





1 doboz termék

Egységár: 15 880 Ft

Kiszállítás: 990 Ft

Csomag ára: 16 870 Ft






1 db 15 880 Ft 

+ 990 Ft szállítás.



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 27 760 Ft




25 % kedvezmény + ingyenes szállítás!

2 db 20 820 Ft,

1 db csak 10 410 Ft.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 38 640 Ft




25 % kedvezmény + ingyenes szállítás!

ÚJ ÁR: 3 db 28 980 Ft,

azaz 1 db csak 9 660 Ft.

Számtalan érv közül csak néhány, hogy miért döntsön a NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító kúra mellett

mert Naturalhelp Complex nettó tömege 450 gramm. A napi adag (15 g- 2 adagoló) kalória tartalma 48,5 kcal (203,7 kJ) és nagyban hozzájárul a felnőttek számára szükséges napi rost, prebiotikum és vitamin mennyiséghez.

mert100% -ban természetes, növényi összetevőkből áll, így alkalmas vegetáriánusoknak, vegáknak is,

mert glutén, laktóz mentes, és hozzáadott cukrot és (szacharóz) nem tartalmaz

mert a fogyasztók tapasztalatai alapján hatásos, de mégis kíméletes, de az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

mert használata nagyon egyszerű, praktikus - csak egyetlen készítményből áll, 1 kanál rost és ennyi

mert nem kell mellette éhezni és sanyargatni magunkat

mert a magyar életmódbeli szokások alapján állították össze a kutatók

mert pénztárcakímélő, nem kell feltétlenül további kapszulákat megvásárolnia mellé

mert 2 és több db esetén ingyenes a szállítás

mert OÉTI zöld pipával rendelkezik, vagyis megfelel a magyar törvényi előírásoknak. A hatása egyénileg eltérő lehet.

Valós vásárlói vélemények a Naturalhelp Complex termékekről:


   Heni

Heni avatarja

Frissebb lettem, tele energiával, így könnyebben tudtam ingatlanos munkámat végezni, és a családommal is aktívabban és nagyobb türelemmel tudtam együtt tölteni a közös időt.

"Mindig is aktív, feszített tempójú életet éltem, amihez odafigyeltem az étkezésemre, a folyadékbevitelre és a rendszeres mozgásra egyaránt. A szervezetem meghálálja, hogy törődök vele. Igyekszem figyelni a testem üzeneteit és azok alapján cselekedni. Amikor úgy éreztem, hogy méregtelenítő kúrára lehet szükségem, orvosi konzultáció után esett a választásom a NaturalHelp Complex termékre. Az első két hétben kissé fáradtnak éreztem magamat, de konzultálva a doktornővel megnyugodtam, hogy a fokozott méregtelenítésnek van ilyen hatása. És tényleg, két hét elteltével már sokkal jobban éreztem magam. Frissebb lettem, tele energiával, így könnyebben tudtam a munkámat végezni, és a családommal is aktívabban és nagyobb türelemmel tudtam együtt tölteni a közös időt."


Tovább olvasom

   Nóri

Nóri avatarja

Az interneten találtam meg a NaturalHelp Complexet, azóta is áldom a napot:)

"Az interneten találtam meg a NaturalHelp Complexet, és megtetszett, hogy egyben benne van sokminden, vagyis nem kell külön reggel-délben-este szedegetni különböző "pirulákat". Először egyhavi adagot próbáltam ki. Néhány héten belül éreztem a hasamon, hogy lazábbak a nadrágok. Nekem első lépésnek ez volt a cél, így nagyon örülök, hogy ezt sikerült elérnem. A diéta jöhet majd, ha több időm lesz magamra."


Tovább olvasom

   Vámos Erika - TV2 műsorvezető

Vámos Erika - TV2 műsorvezető avatarja

Ajánlom azoknak akik egyszerű de hatékony megoldást és egy működő méregtelenítő kúrát keresnek.

"Régóta odafigyelek az étkezésemre, az egészséges életmód követeként ezt nagyon fontosnak tartom. Minden odafigyelésem ellenére azonban hajlamos voltam a szorulásra és ez a probléma meghatározta a reggeleimet. Hashajtókon élni nem akartam, emiatt kerestem fel dr. Wallinger Zitát, és az általa elvégzett ESG állapotfelmérés objektíven láttatta azt, amivel küzdöttem: probléma volt az emésztésemmel, valamiért lassabb volt a bélműködésem, és ez a bélflóra egyensúlyát is felborította." A doktornő tanácsára elkezdtem fogyasztani reggelente a Natural Help Complexet és már az első héten éreztem, hogy végre „beindult” a bélműködésem. Nem akartam elkiabálni, de szerencsére ez a jó érzés nem múlt el, napról-napra könnyebbnek éreztem magam, és így további 3 hónapig folytattam a kúrát. A reggeli szertartásaim elengedhetetlen része lett, hogy ezzel a rost- és vitaminbombával indítsam a napot. Természetesen tudtam, hogy a megfelelő hatás eléréséhez szervezetemnek szüksége van napi 2,5-3 liter vízre.  Sokkal jobban érzem magam a kúra óta, és ez a jó közérzet pozitívan hat a munkámra is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné rendbe tenni a bélműködését. Köszönöm a Natural Help Complex segítségét!


Tovább olvasom

   Halász Éva

Halász Éva avatarja

"A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás"

"A termékkel kapcsolatos tapasztaim kedvezőek. Cukorbetegként naponta igen sok gyógyszert kell szednem, amelyeknek a szinte állandó hasmenés volt a mellékhatása. A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás. Ezért folytatni kívánom a termék fogyasztását, bízva abban, hogy a bélflórámat teljesen rendbe fogja hozni."


Tovább olvasom


Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

Hírlevél feliratkozás

Név:


Email:


Kövess minket



Egészségállapot felmérés