×

Most minden csomag 30% kedvezménnyel! Válassza ki a csomagját és a KOSÁR oldalon írja be a HELPJAN kódot a kuponkód mezőbe, majd érvényesítse.  2 és több db rendelésnél szállítás ingyenes! Válassza ki a csomagját 

  • Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014
A tisztaság belülről kezdődik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

1. A nyilatkozat célja

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a Natural Solution Kft. (Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5, Cégjegyzékszám: 19-09-517183; Adószám: 23129270-2-19) által a www.naturalhelp.hu internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse.

2. Adatkezelő megnevezése

Név: Natural Solution Kft.

Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5

Telefon: +36 70 606 8176

Email cím: info@naturalhelp.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám:           

3. A kezelt személyes adatok köre:

3.1 A Rendelésnél a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni:

Név

Lakcím

Levelezési cím

Számlázási cím

Telefonszám

Email cím

3.2 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja

4.1 Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2 Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.naturalhelp.hu honlapon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása, ezekkel kapcsolatban hírlevelek küldése, oktatóanyagok továbbítása a felhasználóknak, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, és számlák kiállítása.

4.4 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.5 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1 A regisztráció és www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés megszüntetéséig tart.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

6. Személyes adatok továbbítása és feldolgozása

6.1 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

Barion Payment Inc. Cím: 1117 Budapest, Infopark stny. 1., Telefonszám: (1) 464 70 99

6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

Tárhely.eu

7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1 Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: Natural Solution Kft.  8348 Megyer, Fő u.5

Email: info@naturalhelp.hu

7.5 A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

8. Hírlevelek, sms, más jellegű kapcsolattartás

8.1 A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél), blogértesítő, cikksorozat vagy akció tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

8.2 SMS ben. A nagyon fontos közlendőket SMS –ben is küldhetjük, hogy semmiképpen ne kerülje el a figyelmét. Az SMS értesítésekről leíratkozhat a webirodában.

8.3 Remarketing. Amennyiben érdeklődést / ráutaló magatartást tanúsít egy termékkel vagy akcióval szemben, a Natural Solution felkereshet képi (banner) és szöveges ajánlataival, a böngésződben elhelyezett sütik segítségével.

9. Záró rendelkezések

9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2 Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.naturalhelp.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekintheti.

Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénz-visszafizetési garancia | Ingyenes kiszállítas 2 és több db rendelésnél


Most minden csomag 30% kedvezménnyel! Válassza ki a csomagját és a KOSÁR oldalon írja be a HELPJAN kódot a kuponkód mezőbe, majd érvényesítse.  2 és több db rendelésnél szállítás ingyenes! 

1 db most 15 870 Ft helyett 11 400 Ft, azaz 10 410 Ft + 990 Ft a szállítás

2 db most 27 760 Ft helyett 19 430 Ft, azaz 9 715 Ft/db

3 db most 38 640 Ft helyett 27 040 Ft, azaz 9 014 Ft/db





1 doboz termék

Egységár: 14 880 Ft

Csomag ára: 15 870 Ft





Kiszállítás: 990 Ft

1 fő számára 1 hónapra
elegendő adag preventív 
hatású béltisztításhoz és  
a szervezet méregtelenítéséhez



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

Csomag ára: 27 760 Ft

Spóroljon 2 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 2 hónapra
kímélő, átfogó kúra
a felhalmozódott méreg és
salakanyagok kiürítéséhez.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

Csomag ára: 38 640 Ft

Spóroljon 6 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 3 hónapra 
elegendő adag, teljes béltisztításhoz
és a szervezet méregtelenítéséhez,
paraziták, férgek kiúzéséhez.



Vásárlói vélemények a Naturalhelp-ről:


   Kovácsné Orosz Erzsébet

"Csodálatos érzés ez nekem"

Kedves NaturalHelp csapata!

68 éves pedagógus nyugdíjas vagyok. Évek óta küzdök a székrekedéssel. Többször voltam vastagbél tükrözésen. Találtak polipot ami hál istennek jó indulatú volt. A hashajtók minden formáját kipróbáltam. A túlzott hashajtók a bélbolyhokat a vastagbélről lemarta. Véletlenül találtam az önök termékére interneten való keresgélés közben. Akkor próbából rendeltem 1 dobozzal. Utasításnak megfelelően elkezdtem szedni. Egy hét szedése után vettem észre a hatását /Gondoltam már ez sem hat/Egy hét után éreztem a hatását. Éreztem,hogy tisztulok kifelé rengeteg bélsár ki jött belőlem. Máris kisebb lett a hasam és ami nagyon fontos még a savam is csökkent. Erősen refluxos vagyok. Odáig jutottam idáig, hogy a savcsökkentőből napi két szem helyett egyet szedek. A napi székletem is beállt és csodálatos érzés ez nekem. Remélem továbbra is segít.


Tovább olvasom

   Szűcsné Márti

"a NaturalHelp Complex bizonyított"

"Visszatérő vásárlójuk lettem, mert a NaturalHelp Complex bizonyított. Egy doboz elfogyasztása után eltűnt az enervált, tunya érzés és helyébe lépett az energikus és fizikai-, szellemi frissesség!
Felnőtt gyerekeim is használják a Complexet, mert valódi hatása van.

Elégedett vásárlójuk.


Tovább olvasom

   Vámos Erika - TV2 műsorvezető

Ajánlom azoknak akik egyszerű de hatékony megoldást és egy működő méregtelenítő kúrát keresnek.

"Régóta odafigyelek az étkezésemre, az egészséges életmód követeként ezt nagyon fontosnak tartom. Minden odafigyelésem ellenére azonban hajlamos voltam a szorulásra és ez a probléma meghatározta a reggeleimet. Hashajtókon élni nem akartam, emiatt kerestem fel dr. Wallinger Zitát, és az általa elvégzett ESG állapotfelmérés objektíven láttatta azt, amivel küzdöttem: probléma volt az emésztésemmel, valamiért lassabb volt a bélműködésem, és ez a bélflóra egyensúlyát is felborította." A doktornő tanácsára elkezdtem fogyasztani reggelente a Natural Help Complexet és már az első héten éreztem, hogy végre „beindult” a bélműködésem. Nem akartam elkiabálni, de szerencsére ez a jó érzés nem múlt el, napról-napra könnyebbnek éreztem magam, és így további 3 hónapig folytattam a kúrát. A reggeli szertartásaim elengedhetetlen része lett, hogy ezzel a rost- és vitaminbombával indítsam a napot. Természetesen tudtam, hogy a megfelelő hatás eléréséhez szervezetemnek szüksége van napi 2,5-3 liter vízre.  Sokkal jobban érzem magam a kúra óta, és ez a jó közérzet pozitívan hat a munkámra is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné rendbe tenni a bélműködését. Köszönöm a Natural Help Complex segítségét!


Tovább olvasom

   Halász Éva

"A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás"

"A termékkel kapcsolatos tapasztaim kedvezőek. Cukorbetegként naponta igen sok gyógyszert kell szednem, amelyeknek a szinte állandó hasmenés volt a mellékhatása. A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás. Ezért folytatni kívánom a termék fogyasztását, bízva abban, hogy a bélflórámat teljesen rendbe fogja hozni."


Tovább olvasom



Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

footer logo


Ügyfélszolgálat

  +36706068176


  info@naturalhelp.hu


  8348 Megyer, Fő u.5

Hírlevél feliratkozás

Név


E-mail cím


Kövess minket



Egészségállapot felmérés