• Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014
A tisztaság belülről kezdődik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

1. A nyilatkozat célja

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a Natural Solution Kft. (Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5, Cégjegyzékszám: 19-09-517183; Adószám: 23129270-2-19) által a www.naturalhelp.hu internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse.

2. Adatkezelő megnevezése

Név: Natural Solution Kft.

Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5

Telefon: +36 70 606 8176

Email cím: info@naturalhelp.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám:           

3. A kezelt személyes adatok köre:

3.1 A Rendelésnél a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni:

Név

Lakcím

Levelezési cím

Számlázási cím

Telefonszám

Email cím

3.2 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja

4.1 Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2 Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.naturalhelp.hu honlapon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása, ezekkel kapcsolatban hírlevelek küldése, oktatóanyagok továbbítása a felhasználóknak, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, és számlák kiállítása.

4.4 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.5 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1 A regisztráció és www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés megszüntetéséig tart.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

6. Személyes adatok továbbítása és feldolgozása

6.1 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

Barion Payment Inc. Cím: 1117 Budapest, Infopark stny. 1., Telefonszám: (1) 464 70 99

6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

Tárhely.eu

7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1 Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: Natural Solution Kft.  8348 Megyer, Fő u.5

Email: info@naturalhelp.hu

7.5 A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

8. Hírlevelek, sms, más jellegű kapcsolattartás

8.1 A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél), blogértesítő, cikksorozat vagy akció tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

8.2 SMS ben. A nagyon fontos közlendőket SMS –ben is küldhetjük, hogy semmiképpen ne kerülje el a figyelmét. Az SMS értesítésekről leíratkozhat a webirodában.

8.3 Remarketing. Amennyiben érdeklődést / ráutaló magatartást tanúsít egy termékkel vagy akcióval szemben, a Natural Solution felkereshet képi (banner) és szöveges ajánlataival, a böngésződben elhelyezett sütik segítségével.

9. Záró rendelkezések

9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2 Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.naturalhelp.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekintheti.

Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!

Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénz-visszafizetési garancia | Ingyenes kiszállítas 2 és több db rendelésnél




1 doboz termék

Egységár: 14 880 Ft

Csomag ára: 15 870 Ft





Kiszállítás: 990 Ft

1 fő számára 1 hónapra
elegendő adag preventív 
hatású béltisztításhoz és  
a szervezet méregtelenítéséhez



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

Csomag ára: 27 760 Ft

Spóroljon 2 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 2 hónapra
kímélő, átfogó kúra
a felhalmozódott méreg és
salakanyagok kiürítéséhez.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

Csomag ára: 38 640 Ft

Spóroljon 6 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 3 hónapra 
elegendő adag, teljes béltisztításhoz
és a szervezet méregtelenítéséhez,
paraziták, férgek kiúzéséhez.



Vásárlói vélemények a Naturalhelp-ről:


   Sz. M. Katalin

"amióta használom az Önök termékét teljesen rendben van az emésztésem, nincs puffadásom"

 "T. Cím!

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy amióta használom az Önök termékét teljesen rendben van az emésztésem, nincs  puffadásom és már nem tudok nélküle már élni. Nagyon kellemes termék, többeknek ajánlottam."


Tovább olvasom

   Mária

A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat.

"Vállalkozóként nagy rohanásban élem az életemet, és így sajnos rendszertelenül is étkezem. Az egészségem azonban fontos, a lányom és unokáim mellett frissnek és fiatalnak kell maradnom, ezért időről-időre méregtelenítek különböző módszerekkel, erősítem az immunrendszeremet és a vitaminpótlást is fontosnak tartom. Emésztési problémákkal küzdök évek óta, napi rendel puffadások nehezítik a napjaimat,ezzel kapcsolatosan is kerestem meg az orvosomat. Ő ajánlotta nekem a NaturalHelp Complexet, ismeri a pörgő életvitelemet, így tudta pontosan, hogy mit fogok tudni beleilleszteni a napjaimba. A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magamkevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat. Napközben nincs időm, és sokszor a hely sem alkalmas, hogy tablettákat, vitaminokat vagy ilyen-olyan porokat fogyasszak, ezért különösen jó, hogy mindent egyszerre, egy adagban elintézhetek reggel, indulás előtt, és mégis egész nap érzem a pozitív hatását.

Üdvözlettel!"

 


Tovább olvasom

   Bori

Egyszerű, gyors és hatékony termék.

Nagyon jó termék, beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Egyszerű, gyors és hatékony termék. Mindenkinek ajánlom. Üdv. 


Tovább olvasom

   Halász Éva

"A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás"

"A termékkel kapcsolatos tapasztaim kedvezőek. Cukorbetegként naponta igen sok gyógyszert kell szednem, amelyeknek a szinte állandó hasmenés volt a mellékhatása. A NaturalHelp használata óta a hasmenésem megszünt, s ez igen nagy és kedvező változás. Ezért folytatni kívánom a termék fogyasztását, bízva abban, hogy a bélflórámat teljesen rendbe fogja hozni."


Tovább olvasom



Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

footer logo


Ügyfélszolgálat

  +36706068176


  info@naturalhelp.hu


  8348 Megyer, Fő u.5

Hírlevél feliratkozás

Név


E-mail cím


Kövess minket



Egészségállapot felmérés