• Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014
A tisztaság belülről kezdődik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

1. A nyilatkozat célja

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a Natural Solution Kft. (Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5, Cégjegyzékszám: 19-09-517183; Adószám: 23129270-2-19) által a www.naturalhelp.hu internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse.

2. Adatkezelő megnevezése

Név: Natural Solution Kft.

Székhely: 8348 Megyer, Fő u.5

Telefon: +36 70 606 8176

Email cím: info@naturalhelp.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám:           

3. A kezelt személyes adatok köre:

3.1 A Rendelésnél a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni:

Név

Lakcím

Levelezési cím

Számlázási cím

Telefonszám

Email cím

3.2 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja

4.1 Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2 Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.naturalhelp.hu honlapon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása, ezekkel kapcsolatban hírlevelek küldése, oktatóanyagok továbbítása a felhasználóknak, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, és számlák kiállítása.

4.4 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.5 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1 A regisztráció és www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés megszüntetéséig tart.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

6. Személyes adatok továbbítása és feldolgozása

6.1 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

Barion Payment Inc. Cím: 1117 Budapest, Infopark stny. 1., Telefonszám: (1) 464 70 99

6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3 A www.naturalhelp.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

Tárhely.eu

7. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1 Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: Natural Solution Kft.  8348 Megyer, Fő u.5

Email: info@naturalhelp.hu

7.5 A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

8. Hírlevelek, sms, más jellegű kapcsolattartás

8.1 A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél), blogértesítő, cikksorozat vagy akció tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

8.2 SMS ben. A nagyon fontos közlendőket SMS –ben is küldhetjük, hogy semmiképpen ne kerülje el a figyelmét. Az SMS értesítésekről leíratkozhat a webirodában.

8.3 Remarketing. Amennyiben érdeklődést / ráutaló magatartást tanúsít egy termékkel vagy akcióval szemben, a Natural Solution felkereshet képi (banner) és szöveges ajánlataival, a böngésződben elhelyezett sütik segítségével.

9. Záró rendelkezések

9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2 Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.naturalhelp.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekintheti.

Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénz-visszafizetési garancia | Ingyenes kiszállítas 2 és több db rendelésnél


*Most minden rendeléshez -1500 Ft kedvezmény jár. * Kedvezmény: Kérjük, a rendelésnél adja meg a következő kódot: HELP (a kuponkód rovatba), hogy az 1500 forintos kedvezmény aktiválódjon. Az akció érvényes: 2018.10.20. 

Hatékony és természetes béltisztításhoz és méregtelenítéshez elég csak egy kanál rost reggelente. De hogy is működik? 

A vitaminok a NATURALHELP-ből a fogyasztást követően kioldódnak és gyorsabban jutnak el a vékonybélbe, mint a rostanyagok. Mire a rostok elérik a vékonybelet, addig a vitaminok már hatékonyan felszívódtak. Ezután kerül a „rostdugó” a vastagbélbe, ahol elvégzi a mechanikus tisztító funkcióját és kitisztítja a vastagbél redőiben (divertikulumaiban) lerakódott méreganyagokat.  
A NATURALHELP segítségével nem csak a beleket tisztíthatjuk meg, de feltölthetjük szervezetünk vitamin raktárait, a benne levő prebiotikummal (inulin) regenerálhatjuk egészséges bélflóránkat, növényi hatóanyagai segítségével (Articsóka-kivonat, Máriatövis mag-kivonat, Pau D’Arco-kivonat) fokozhatjuk májunk, mint fő méregtelenítő szervünk, működését, valamint Lósóska tartalmának köszönhetően a székletürítés természetes napi ritmusát is szabályozhatjuk.
Így Ön nyugodt lehet: a Naturalhelp Complex termék minden hatóanyaga optimális hatást fejt ki az Ön egészségének és közérzetének javítása érdekében!
Válassza ki alul a csomagját! és azonnal letöltheti Egészségbarát Diéta könyvet sok finom és könnyen elkészíthető recepttel, hogy el is tudja olvasni, mire a csomagja megérkezik!




1 doboz termék

Egységár: 14 880 Ft

Csomag ára: 15 870 Ft





Kiszállítás: 990 Ft

1 fő számára 1 hónapra
elegendő adag preventív 
hatású béltisztításhoz és  
a szervezet méregtelenítéséhez



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

Csomag ára: 27 760 Ft

Spóroljon 2 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 2 hónapra
kímélő, átfogó kúra
a felhalmozódott méreg és
salakanyagok kiürítéséhez.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

Csomag ára: 38 640 Ft

Spóroljon 6 000 Ft-ot!



INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

1 fő számára 3 hónapra 
elegendő adag, teljes béltisztításhoz
és a szervezet méregtelenítéséhez,
paraziták, férgek kiúzéséhez.



Vásárlói vélemények a Naturalhelp-ről:


   Kovács Attila

Már az első héten furcsa dolgok távoztak belőlem, a panaszaim enyhültek.

"Régebben kipróbáltam egy olyan méregtelenítő kúrát, amiben külön kellett fogyasztani a növényi rostot, a parazita ellenes kapszulát és a méregtelenítő teát. Nem tartalmazott viszont vitaminokat és prebiotikumokat, így ezeket még külön kellett pótolni. Puffadás, gyomorsav túltengés miatt az interneten keresgélve rátaláltam a NaturalHelp Complex méregtelenítő kúrára. Sokkal egyszerűbbnek tűnt, hogy tulajdonképpen csak egyféle terméket kell fogyasztani, és még az ára is sokkal kedvezőbb. Megrendeltem 3 havi adagot. Már az első héten furcsa dolgok távoztak belőlem, a panaszaim enyhültek. Az éjszaka nyugodtabban tudtam aludni, és kipihentebben ébredtem. A gyomorsav csökkentő tablettát csak ritkán kellett szednem, a puffadásom is megszűnt. Nekem legjobban úgy ízlett, amikor natúr (vagy ízesített) ivójoghurtba keverve fogyasztottam el."


Tovább olvasom

   Horvath Házaspár

Tapasztalatuk, hogy az emésztésünkre kitűnően hat.

NaturalHelp-et hosszú ideje szedjük. Tapasztalatuk, hogy az emésztésünkre kitűnően hat. /Idösek vagyunk és problémák adódtak./ Idönként szünetet tartunk, nem kell mereven ragaszkodni mint a gyógyszerekhez. Elégedettek vagyunk vele.


Tovább olvasom

   Kristóf

Mintha kicseréltek volna...Energiabomba vagyok

 "Nyáron a szokásos nyaralás után kicsit elengedtem magam, majd észrevettem, hogy valahogy nem érzem jól magam a bőrőmben. Megoldást kerestem, mert még fiatalon túlságosan fáradt voltam napközben. Gondoltam, hogy a béltisztítás segíthet. Sokat olvastam a témában és mikor rátaláltam a help készítményre, egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Amióta szedem, teljesen úgy érzem magam mintha kicseréltek volna. Több az energiám és teljesen pörgök minden nap. Fontos az egészség számomra és érzem, hogy egészséges vagyok. Többen is észrevették körülöttem, hogy olyan vagyok mintha kicseréltek volna. Ez valójában igaz is. A helptől. Ezért hálás vagyok a naturalhelpnek."


Tovább olvasom

   P. Andi

Köszönöm ezt a csodálatos terméket! Tényleg működik!

"Kedves NaturalHelp!

Kicsit szkeptikusan rendeltem meg a terméküket, mert elég sok termék van. Kipróbálás után talán a 3. naptól kezdve éreztem a változást, hopgy a kúra tényleg működik (aláhúzva kétszer)! Nagyon régóta vártam már arra, hogy a wc-sem rendbe jöjjön és ne csak üljek a wc-n és várjak hátha történik valami. Beválltotta a hozzá fűzödő reményeket. A székrekedés elmúlt, energiaszintem megnött, alig tudnak lelőni még este is. Pedig napi 2-3 kávé volt a minimum, ma meg már csak az íze miatt iszom, de nem volna rá szükségem. 

Még egyszer köszönöm a terméket, nem egy embernek ajánlottam már akik hasonlóan szenvedtek székrekedésben. Sok sikert önöknek, még találkozunk."


Tovább olvasom



Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

footer logo


Ügyfélszolgálat

  +36706068176


  info@naturalhelp.hu


  8348 Megyer, Fő u.5

Hírlevél feliratkozás

Név


E-mail cím


Kövess minket



Egészségállapot felmérés