×

3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.18-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes!

  • Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014

Hideg víz, joghurt oliva - nyári tippünk

Nyáron kell hogy jusson idő magunkra is, egészséges és egyszerű tippjeinket méregtelenítéshez, fogyókúrához is használhatod. Végre elhatároztuk, hogy egészségesen fogunk élni, rendszeresen eljárunk majd sportolni, nassolás nélkül is jól fogjuk érezni magunkat és ezúttal képesek leszünk végigcsinálni a diétát is. Nincs annál kiábrándítóbb, mikor valóban készek vagyunk a változásra, de azt se tudjuk, hol kezdjük el. Mit egyek? Mit ne egyek? Mikor egyem? Sok múlik az időzítésen is.

1. Nem mindegy, hogy meleg víz vagy hideg víz.

Hideg vízivással ugyanis több kalóriát lehet elégetni, mivel arra kényszeríti a testet, hogy miután megittuk, fűtse vissza magát a normál testhőmérsékletre.

Ha egész nap nem iszunk mást, csak hideg vizet (kb. 7-9 pohárral), a testünknek nagyjából 60 kalóriát kell elégetnie, hogy tartsa az ideális testhőmérsékletet. Ennyi kalóriát 10 perc normál edzéssel tudnánk elérni.

Ha a felmelegedett testet (edzés után vagy nagy melegben) akarjuk hűteni, természetesen akkor is hideg vizet kell inni. Ezt könnyebben felhasználja a szervezet.

Bármilyen jó barátságban is van a hideg víz és a kalória égetés, reggel ébredés után ne sokkoljuk félálomban lévő testünket hideg vízivással. Reggel igyunk inkább éhgyomorra szobahőmérsékletű vizet. Segít az emésztést beindítani, növelni a belek vérellátását és ezáltal elkerülni a székrekedést. A reggeli Naturalhelp Complexet is tegyük bele :)

Sose igyunk jéghideg vizet:

  • evés közben (mert akkor a test azzal lesz elfoglalva, hogy visszatérjen a normális hőmérsékleti szintre, ahelyett, hogy az emésztésre koncentrálna).
  • ha az már kellemetlenül hideg, ami rossz a torkunknak és a fogainknak.

Sose igyunk meleg vizet:

  • edzés után vagy kánikulában, mert csak még jobban megemeli a test hőmérsékletét. Az, hogy a forró tea hűt, egy nagy tévedés.

2. Hagyományos vagy görög joghurt?

A maga nemében mind a hagyományos, mint a görög joghurt része lehet az egészséges étrendnek. Persze csak natúr formájában. A cukorral, aromával, adalékokkal felturbózott joghurt inkább édesség, mint diétás fogás. De miért is jó a joghurt a szervezetünknek?

Mert a natúr joghurt tele van kalciummal, jótékony bélbaktérium kultúrával és kevés kalóriát tartalmaz. Azonban ugyanannyi kalóriájú görög joghurt dupla annyi proteint és fele annyi cukrot illetve szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos joghurt.

A normál joghurtból egy adag 9g, a görög 15-20g fehérjét tartalmaz, ezért vegetáriánusoknak is jó fehérjepótlásra.

Mégse fordítsunk hátat a normál joghurtnak, mert több kalciumot és kevesebb telített zsírt tartalmaz, mint a görög alternatívája.

Kinek mi a fontos, aszerint válasszon.

3Nem mindig az egzotikumban van a varázslat, nem kell a Fülöp-szigetekig menni egy jó olajért, pálmazsírért, kókuszvajért.

A mediterrán olivaolaj jobban védi az egészségünket, mint a trópusi kókuszolaj. Miért?

  • 10x több egyszeresen telített zsírsav (jó zsírsav) van benne.
  • 4x több többszörösen telített zsírsav (jó zsírsav) van benne.
  • Bizonyítottan jó a szívnek és az érfalaknak
  • 10x kevesebb telítetlen zsírsavat (rossz zsírsav) tartalmaz.
  • Az olivaolaj segít, ha szorulásban szenvedünk, vagy aranyerünk van

A praktikák azonban nem elegendőek egy új életstílus megteremtéséhez. Minőségi, tápanyagban, vitaminban gazdag étkezésre és rendszeres testmozgásra is szükség van. Az egészséges életmódnak akkor van értelme, ha komolyan rászánjuk magunkat a változtatásra.

Legyen az egészség életforma és nem csak egy fogyókúra. Mindennek alapja azonban az, hogy felszabadultan és könnyedén érezzük magunkat. A belső tisztasághoz, béltisztításhoz a hideg vízbe tegyünk naponta rostokat, illetve prebiotikumokat. Ebben a Naturalhelp Complex az egyik legjobb itthon kapható termék.





Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénzvisszafizetési garancia | 2 és több db rendelésnél kiszállítás ingyenes


3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.18-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes! 





1 doboz termék

Egységár: 15 880 Ft

Kiszállítás: 990 Ft

Csomag ára: 16 870 Ft






1 db 15 880 Ft 

+ 990 Ft szállítás.



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 27 760 Ft




Akció_ ingyenes szállítás

2 db 27 760 Ft,

1 db 13 880 Ft.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 38 640 Ft




25 % kedvezmény + ingyenes szállítás!

ÚJ ÁR: 3 db 28 980 Ft,

azaz 1 db csak 9 660 Ft.

Számtalan érv közül csak néhány, hogy miért döntsön a NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító kúra mellett

mert Naturalhelp Complex nettó tömege 450 gramm. A napi adag (15 g- 2 adagoló) kalória tartalma 48,5 kcal (203,7 kJ) és nagyban hozzájárul a felnőttek számára szükséges napi rost, prebiotikum és vitamin mennyiséghez.

mert100% -ban természetes, növényi összetevőkből áll, így alkalmas vegetáriánusoknak, vegáknak is,

mert glutén, laktóz mentes, és hozzáadott cukrot és (szacharóz) nem tartalmaz

mert a fogyasztók tapasztalatai alapján hatásos, de mégis kíméletes, de az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

mert használata nagyon egyszerű, praktikus - csak egyetlen készítményből áll, 1 kanál rost és ennyi

mert nem kell mellette éhezni és sanyargatni magunkat

mert a magyar életmódbeli szokások alapján állították össze a kutatók

mert pénztárcakímélő, nem kell feltétlenül további kapszulákat megvásárolnia mellé

mert 2 és több db esetén ingyenes a szállítás

mert OÉTI zöld pipával rendelkezik, vagyis megfelel a magyar törvényi előírásoknak. A hatása egyénileg eltérő lehet.

Valós vásárlói vélemények a Naturalhelp Complex termékekről:


   Mária

Mária avatarja

A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat.

"Vállalkozóként nagy rohanásban élem az életemet, és így sajnos rendszertelenül is étkezem. Az egészségem azonban fontos, a lányom és unokáim mellett frissnek és fiatalnak kell maradnom, ezért időről-időre méregtelenítek különböző módszerekkel, erősítem az immunrendszeremet és a vitaminpótlást is fontosnak tartom. Emésztési problémákkal küzdök évek óta, napi rendel puffadások nehezítik a napjaimat,ezzel kapcsolatosan is kerestem meg az orvosomat. Ő ajánlotta nekem a NaturalHelp Complexet, ismeri a pörgő életvitelemet, így tudta pontosan, hogy mit fogok tudni beleilleszteni a napjaimba. A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magamkevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat. Napközben nincs időm, és sokszor a hely sem alkalmas, hogy tablettákat, vitaminokat vagy ilyen-olyan porokat fogyasszak, ezért különösen jó, hogy mindent egyszerre, egy adagban elintézhetek reggel, indulás előtt, és mégis egész nap érzem a pozitív hatását.

Üdvözlettel!"

 


Tovább olvasom

   Vámos Erika - TV2 műsorvezető

Vámos Erika - TV2 műsorvezető avatarja

Ajánlom azoknak akik egyszerű de hatékony megoldást és egy működő méregtelenítő kúrát keresnek.

"Régóta odafigyelek az étkezésemre, az egészséges életmód követeként ezt nagyon fontosnak tartom. Minden odafigyelésem ellenére azonban hajlamos voltam a szorulásra és ez a probléma meghatározta a reggeleimet. Hashajtókon élni nem akartam, emiatt kerestem fel dr. Wallinger Zitát, és az általa elvégzett ESG állapotfelmérés objektíven láttatta azt, amivel küzdöttem: probléma volt az emésztésemmel, valamiért lassabb volt a bélműködésem, és ez a bélflóra egyensúlyát is felborította." A doktornő tanácsára elkezdtem fogyasztani reggelente a Natural Help Complexet és már az első héten éreztem, hogy végre „beindult” a bélműködésem. Nem akartam elkiabálni, de szerencsére ez a jó érzés nem múlt el, napról-napra könnyebbnek éreztem magam, és így további 3 hónapig folytattam a kúrát. A reggeli szertartásaim elengedhetetlen része lett, hogy ezzel a rost- és vitaminbombával indítsam a napot. Természetesen tudtam, hogy a megfelelő hatás eléréséhez szervezetemnek szüksége van napi 2,5-3 liter vízre.  Sokkal jobban érzem magam a kúra óta, és ez a jó közérzet pozitívan hat a munkámra is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné rendbe tenni a bélműködését. Köszönöm a Natural Help Complex segítségét!


Tovább olvasom

   Tamás

Tamás avatarja

Amióta fogyasztom, sokkal jobb az emésztésem, megszűnt a puffadás, az edzéseket is jobban bírom, kevésbé vagyok sérülékeny.

 "A kötött munka, az aktív életvitelem és a rendszeres sport megköveteli, hogy a szervezetem a lehető legjobb formában működjön, különben nem bírnám a napjaim feszített tempóját. Ezért olyan terméket kerestem, amiben minden egyben benne van, amire szükségem van az aktív életvitelemhez. Az ülőmunka nem kedvez az emésztésemnek, hiába ittam elegendő folyadékot, a hasfájás megkeserítette a napjaimat. Erre kerestem megoldást, amikor ajánlották nekem a NaturalHelp Complexet. Már az első héten sokkal jobban éreztem magam, és azóta a rostpor nélkül el sem tudom képzelni a napjaimat. Amióta fogyasztom, sokkal jobb az emésztésem, megszűnt a puffadás, a székletgondok, sőt még az edzéseket is jobban bírom, és kevésbé vagyok sérülékeny. Ülőmunkát végzők számára mindenképpen csak ajánlani tudom!"


Tovább olvasom

   Kovácsné Orosz Erzsébet

Kovácsné Orosz Erzsébet avatarja

"Csodálatos érzés ez nekem"

Kedves NaturalHelp csapata!

68 éves pedagógus nyugdíjas vagyok. Évek óta küzdök a székrekedéssel. Többször voltam vastagbél tükrözésen. Találtak polipot ami hál istennek jó indulatú volt. A hashajtók minden formáját kipróbáltam. A túlzott hashajtók a bélbolyhokat a vastagbélről lemarta. Véletlenül találtam az önök termékére interneten való keresgélés közben. Akkor próbából rendeltem 1 dobozzal. Utasításnak megfelelően elkezdtem szedni. Egy hét szedése után vettem észre a hatását /Gondoltam már ez sem hat/Egy hét után éreztem a hatását. Éreztem,hogy tisztulok kifelé rengeteg bélsár ki jött belőlem. Máris kisebb lett a hasam és ami nagyon fontos még a savam is csökkent. Erősen refluxos vagyok. Odáig jutottam idáig, hogy a savcsökkentőből napi két szem helyett egyet szedek. A napi székletem is beállt és csodálatos érzés ez nekem. Remélem továbbra is segít.


Tovább olvasom


Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

Hírlevél feliratkozás

Név:


Email:


Kövess minket



Egészségállapot felmérés