×

3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.03.28-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes!

  • Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014

A nyár - ahogyan azt már iskolás korunkban megszoktuk -, az év könnyed, feltöltődést adó időszaka. Aki megteheti, általában ilyenkor megy pihenni, kikapcsolódni.

A mai világban talán a legjobban idegrendszerünk megpihentetésének szükségességét érezzük, hiszen ilyenkorra belefáradunk a mindennapos stresszbe, munkába, tanulásba.

Ne felejtkezzünk el azonban emésztőrendszerünkről sem, melynek egészsége a teljes szervezet egészségének fundamentuma.

Már korábban taglaltuk azt, hogy a finomított, a természetes formájukhoz képest egyre jobban átalakított ételek, az egyoldalú táplálkozás, a mozgáshiány, az ételadalékok széles skálája mind-mind hatalmas terhelést ró a bélrendszerre, mely ugyanúgy igényli a megújulást, mint az idegrendszer.

A nyár és az ősz ráadásul számtalan lehetőséget nyújt lédús gyümölcseivel, friss zöldségeivel, vitalitást fokozó salátáival az egészségesebb táplálkozásra, és ezt a lehetőséget érdemes is kihasználnunk. Ha csökkentünk ételeink „töménységén”, azaz a könnyen emészthető, friss és a más évszakokhoz képest nagyobb arányban hozzáférhető nyers ételek helyezünk előtérbe, Natualhelp-egészséges-étkezéssokat könnyít emésztőrendszerünk dolgán. 

Ha még ehhez vesszük a fáradtságot, és a beleink tisztulását elősegítő, megkönnyítő, ráadásul a jobb emésztés feltételeit megteremtő prebiotikumokkal is felvértezett NaruralHelp Complexet kúraszerűen alkalmazzuk, megteremtjük  a hideg hónapok egészséges bélműködésének alapjait.

Először is a bél kíméletes mechanikai tisztítása a NaturalHelp Complexben található oldható rostokkal megszabadítja a belek falát az emészthetetlen, vagy rosszul emésztett ételekből származó felrakódásoktól. Ezek nem ritkán jelentős mechanikai akadályt tudnak jelenteni a béltartalom útjában, ráadásul a bennük zajló előrehaladott bomlási folyamatok újabb és újabb toxinokkal terhelik szervezetünket. Nem utolsó sorban bizonyos paraziták számára nagyszerű életteret jelentenek.

Naturalhelp-béltisztítás-otthonBár a NaturalHelp Complex esetében büszkék vagyunk a benne lévő fontos vitaminok élettani hatásainak széles skálájára, nyáron valóban több vitamint viszünk be ételeinkkel is. Azonban koránt sem biztos, hogy eleget. A legalapvetőbb vitaminok folyamatos pótlása biztonságot jelent szervezetünknek.

prebiotikus összetevők bevitele szintén nagyon fontos minden évszakban, hiszen a bélflóránk egészségenagyban meghatározza az egész szervezet egészségét. Mint tudjuk, a bélflórát alkotó mikroorganizmusok fejezik be, teszik teljessé az emésztési folyamatainkat, számos immunanyagot állítanak elő, kordában tartják a bélben elszaporodni képes kórokozókat, vitaminokat, enzimeket, hormonokat készítenek és alakítanak át, és még korántsem tudunk róluk mindent. Bélflóránk táplálásában a NaturalHelp Complex prebiotikumai segítik a szervezetünk egészségesen tartását.

Akik túlsúllyal élik mindennapjaikat, és nem jártak sikerrel a tavaszi súlycsökkentéssel, nyáron újra nekirugaszkodhatnak a fogyás elősegítésének. Ebben is nagyon hasznos partner a NaturalHelp Complex. Az elfogyasztott ételek emésztése során keletkező, a szervezetet terhelő és hízást okozó anyagok megkötése és kivezetése, az ételek emésztőrendszeren történő áthaladási idejének (tranzitifejének) lerövidítése, a székrekedés megakadályozása alapfeltétele az egészséges fogyásnak.

Ne feledje, a NaturalHelp Compex minden évszakban az Ön kiváló partnere, segítője az emésztőrendszeri és össz-szervezeti egészség megalapozásában és megőrzésében.

 

Kellemes nyári napokat kívánok!

Dr. Czinege László





Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénzvisszafizetési garancia | 2 és több db rendelésnél kiszállítás ingyenes


3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.03.28-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes! 





1 doboz termék

Egységár: 15 880 Ft

Kiszállítás: 990 Ft

Csomag ára: 16 870 Ft






1 db 15 880 Ft 

+ 990 Ft szállítás.



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 27 760 Ft




Akció_ ingyenes szállítás

2 db 27 760 Ft,

1 db 13 880 Ft.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 38 640 Ft




25 % kedvezmény + ingyenes szállítás!

ÚJ ÁR: 3 db 28 980 Ft,

azaz 1 db csak 9 660 Ft.

Számtalan érv közül csak néhány, hogy miért döntsön a NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító kúra mellett

mert Naturalhelp Complex nettó tömege 450 gramm. A napi adag (15 g- 2 adagoló) kalória tartalma 48,5 kcal (203,7 kJ) és nagyban hozzájárul a felnőttek számára szükséges napi rost, prebiotikum és vitamin mennyiséghez.

mert100% -ban természetes, növényi összetevőkből áll, így alkalmas vegetáriánusoknak, vegáknak is,

mert glutén, laktóz mentes, és hozzáadott cukrot és (szacharóz) nem tartalmaz

mert a fogyasztók tapasztalatai alapján hatásos, de mégis kíméletes, de az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

mert használata nagyon egyszerű, praktikus - csak egyetlen készítményből áll, 1 kanál rost és ennyi

mert nem kell mellette éhezni és sanyargatni magunkat

mert a magyar életmódbeli szokások alapján állították össze a kutatók

mert pénztárcakímélő, nem kell feltétlenül további kapszulákat megvásárolnia mellé

mert 2 és több db esetén ingyenes a szállítás

mert OÉTI zöld pipával rendelkezik, vagyis megfelel a magyar törvényi előírásoknak. A hatása egyénileg eltérő lehet.

Valós vásárlói vélemények a Naturalhelp Complex termékekről:


   Eisenbacher Judit

Eisenbacher Judit avatarja

"Egészségesen táplálkozom, odafigyelek a napi folyadékbevitelre is, 
de úgy éreztem, egy tavaszi "nagytakarítás" ennek ellenére hasznos lenne. 
Már 1 hét után azt tapasztaltam, hogy szemmel láthatóan laposabb lett a hasam, 
aminek hihetetlenül örültem :) ezért szívből ajánlom minden fogyókúrázónak, 
aki életmódváltással, egészségesen szeretne vonzó formát elérni!" 

Eisenbacher Judit


Tovább olvasom

   S. Mónika

S. Mónika avatarja

Csökkentek a hasfájásaim, puffadás, és nem voltam annyira fáradékony mint korábban.

"Az interneten találtam rá erre a készítményre és felkeltette a figyelmemet a sok pozitív visszajelzés. Mivel én már elakartam kezdeni valamilyen méregtelenítő kúrát úgy döntöttem ez lehet a legalkalmasabb mivel ez nem csak méregteleníti a szervezetet. Egy picit drágáltam, de mondtam magamban egy próbát megér. A sok stressz és ülőmunka sajnos senkinek sem kedvez és főleg nem az emésztésnek. Másfél hét után kezdtem el érezni a hatását. Csökkent a hasfájásom, puffadásom, és nem voltam annyira fáradékony mint korábban. 3 hete szedem a készítményt úgy érzem most teszek valamit az egészségemért és persze várom további kedvező hatásait. :) És természetesen jó befektetés volt. Havi 9000 ft. (De kapnék valahol vitaminokat, prebiotikumot, plusz egyéb gyógyszereket közel 9000 ft-ért? Kötve hiszem.) És egészséges vagyok, a belem egészséges, fitt vagyok és nincsenek problémáim. Ajánlom mindenkinek!"


Tovább olvasom

   Mária

Mária avatarja

A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat.

"Vállalkozóként nagy rohanásban élem az életemet, és így sajnos rendszertelenül is étkezem. Az egészségem azonban fontos, a lányom és unokáim mellett frissnek és fiatalnak kell maradnom, ezért időről-időre méregtelenítek különböző módszerekkel, erősítem az immunrendszeremet és a vitaminpótlást is fontosnak tartom. Emésztési problémákkal küzdök évek óta, napi rendel puffadások nehezítik a napjaimat,ezzel kapcsolatosan is kerestem meg az orvosomat. Ő ajánlotta nekem a NaturalHelp Complexet, ismeri a pörgő életvitelemet, így tudta pontosan, hogy mit fogok tudni beleilleszteni a napjaimba. A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magamkevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat. Napközben nincs időm, és sokszor a hely sem alkalmas, hogy tablettákat, vitaminokat vagy ilyen-olyan porokat fogyasszak, ezért különösen jó, hogy mindent egyszerre, egy adagban elintézhetek reggel, indulás előtt, és mégis egész nap érzem a pozitív hatását.

Üdvözlettel!"

 


Tovább olvasom

   P. Rita

P. Rita avatarja

"Az emésztőrendszerem rendben van, felfúvódásos panaszaim megszűntek, ami a közérzetem javulását is eredményezte. "

"Tisztelt Cím! 

Terméküket az elmúlt pár évben kezdtem el használni, főként immunerősítés és felfújódás kezelésére. Évente kétszer végzem el a kúrát, teljes megelégedésemre. Családom csodálkozik, hogy elkerül a megfázás és a vírusokkal szemben is sokkal ellenállóbb vagyok. Az emésztőrendszerem rendben van, felfúvódásos panaszaim megszűntek, ami a közérzetem javulását is eredményezte. 

Köszönöm.


Tovább olvasom


Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

Hírlevél feliratkozás

Név:


Email:


Kövess minket



Egészségállapot felmérés