×

3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.18-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes!

  • Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
  • OÉTI eng.szám: 14845/2014

Az otthoni béltisztítás gyógynövényekkel nem csak akkor hasznos, ha szeretnénk kicsit megsegíteni (támogatni) szervezetünk természetes, öntisztító folyamatait. Akkor is fontos szerephez jut, ha krónikus székrekedés, fogyás, emésztési zavarok miatt esetleg arra gyanakszunk, hogy bélrendszerünkben nem kívánt paraziták telepedtek meg. A Naturalhelp Complex egyben képes sok problémát megoldani, a belső tisztítástól a paraziták kiűzéséig.

Hogyan jutnak be a paraziták az emberi szervezetbe? 

A paraziták észrevétlenül kerülnek be a szervezetünkbe háziállatainkról, vagy nem körültekintően kezelt, fertőzött, nyers húsból készült ételekkel vagy épp mosatlan zöldségekkel és gyümölcsökkel.

Mivel jó részük láthatatlan, vagy épp csak pár milliméteres, ezért csak akkor gyanakszunk jelenlétükre amennyiben már közérzeti kellemetlenség érzetett, vagy akár komolyabb egészségügyi panaszokat is okoznak.

Egyes paraziták megtelepedve a vastagbélben meggátolják az értékes tápanyagok felszívódását, valamint hozzájárulnak a káros baktériumok elszaporodásához, ezáltal felborítva a bélflóra természetes egyensúlyát.  Naturalhelp bélféreg

Szabaduljunk meg a bélparazitáktól könnyedén

Így is nézhet ki egy bélféreg, vagy emésztetlen étel maradék, lásd a fotón.. 

Bár ilyen probléma fennállásakor általánosságban azonnal a patikai féregűző készítményeket szokás nyúlni, enyhébb fertőzéseknél, vagy csak a gyanú esetén azonban a bélrendszert sokkal kíméletesebb módon, gyógynövények segítségével is meg lehet szabadítani a megtelepedett parazitáktól, élősködőktől.

Az orvosi tárnics fertőtlenítő tulajdonságát belsőleg alkalmazva kihasználhatjuk, hiszen egyedülálló parazitaellenes és féreghajtó tulajdonságokkal bír. Az ánizs ugyancsak remekül alkalmazható a bélben élő paraziták, káros lerakódások eltávolítására, de a nyers fokhagyma – ami ösztönzi a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait – is hatékonyan segít a bélben megtelepedő élősködőktől való megszabadulásban.

Paraziták ellen használható torma, a grapefruit mag, a Pau d’arco, illetve a papaya, az örménygyökér, a kurkuma, sőt a kutyabenge és a diófa levél is.  Ez most bonyolultul hangzik, nem? Egyszerűbb, ha paraziták kiűzésére és béltisztításra egy komplex, bevált összetételű szert használunk, mint amilyen a  RENDELJE MEG KEDVEZMÉNNYEL a NATURALHELPET!

 
 





Naturalhelp Complex 100 % természetes összetevőkkel, rostok, vitaminok, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül! Vásároljon most!

Prémium minőség | Használati útmutató | Pénzvisszafizetési garancia | 2 és több db rendelésnél kiszállítás ingyenes


3 és több db termék rendelésnél 25% kedvezmény jár! Ön kuponja TAVASZ. Akció 2024.04.18-ig tart. 2 db-tól a szállítás ingyenes! 





1 doboz termék

Egységár: 15 880 Ft

Kiszállítás: 990 Ft

Csomag ára: 16 870 Ft






1 db 15 880 Ft 

+ 990 Ft szállítás.



2 doboz termék

Egységár: 13 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 27 760 Ft




Akció_ ingyenes szállítás

2 db 27 760 Ft,

1 db 13 880 Ft.



3 doboz termék

Egységár: 12 880 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Csomag ára: 38 640 Ft




25 % kedvezmény + ingyenes szállítás!

ÚJ ÁR: 3 db 28 980 Ft,

azaz 1 db csak 9 660 Ft.

Számtalan érv közül csak néhány, hogy miért döntsön a NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító kúra mellett

mert Naturalhelp Complex nettó tömege 450 gramm. A napi adag (15 g- 2 adagoló) kalória tartalma 48,5 kcal (203,7 kJ) és nagyban hozzájárul a felnőttek számára szükséges napi rost, prebiotikum és vitamin mennyiséghez.

mert100% -ban természetes, növényi összetevőkből áll, így alkalmas vegetáriánusoknak, vegáknak is,

mert glutén, laktóz mentes, és hozzáadott cukrot és (szacharóz) nem tartalmaz

mert a fogyasztók tapasztalatai alapján hatásos, de mégis kíméletes, de az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

mert használata nagyon egyszerű, praktikus - csak egyetlen készítményből áll, 1 kanál rost és ennyi

mert nem kell mellette éhezni és sanyargatni magunkat

mert a magyar életmódbeli szokások alapján állították össze a kutatók

mert pénztárcakímélő, nem kell feltétlenül további kapszulákat megvásárolnia mellé

mert 2 és több db esetén ingyenes a szállítás

mert OÉTI zöld pipával rendelkezik, vagyis megfelel a magyar törvényi előírásoknak. A hatása egyénileg eltérő lehet.

Valós vásárlói vélemények a Naturalhelp Complex termékekről:


   Horvath Házaspár

Horvath Házaspár avatarja

Tapasztalatuk, hogy az emésztésünkre kitűnően hat.

NaturalHelp-et hosszú ideje szedjük. Tapasztalatuk, hogy az emésztésünkre kitűnően hat. /Idösek vagyunk és problémák adódtak./ Idönként szünetet tartunk, nem kell mereven ragaszkodni mint a gyógyszerekhez. Elégedettek vagyunk vele.


Tovább olvasom

   Mária

Mária avatarja

A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat.

"Vállalkozóként nagy rohanásban élem az életemet, és így sajnos rendszertelenül is étkezem. Az egészségem azonban fontos, a lányom és unokáim mellett frissnek és fiatalnak kell maradnom, ezért időről-időre méregtelenítek különböző módszerekkel, erősítem az immunrendszeremet és a vitaminpótlást is fontosnak tartom. Emésztési problémákkal küzdök évek óta, napi rendel puffadások nehezítik a napjaimat,ezzel kapcsolatosan is kerestem meg az orvosomat. Ő ajánlotta nekem a NaturalHelp Complexet, ismeri a pörgő életvitelemet, így tudta pontosan, hogy mit fogok tudni beleilleszteni a napjaimba. A kúra elkezdése óta jobban alszom, könnyebbnek érzem magamkevésbé vagyok fáradékony, így jobban is bírom a napokat. Napközben nincs időm, és sokszor a hely sem alkalmas, hogy tablettákat, vitaminokat vagy ilyen-olyan porokat fogyasszak, ezért különösen jó, hogy mindent egyszerre, egy adagban elintézhetek reggel, indulás előtt, és mégis egész nap érzem a pozitív hatását.

Üdvözlettel!"

 


Tovább olvasom

   Heni

Heni avatarja

Frissebb lettem, tele energiával, így könnyebben tudtam ingatlanos munkámat végezni, és a családommal is aktívabban és nagyobb türelemmel tudtam együtt tölteni a közös időt.

"Mindig is aktív, feszített tempójú életet éltem, amihez odafigyeltem az étkezésemre, a folyadékbevitelre és a rendszeres mozgásra egyaránt. A szervezetem meghálálja, hogy törődök vele. Igyekszem figyelni a testem üzeneteit és azok alapján cselekedni. Amikor úgy éreztem, hogy méregtelenítő kúrára lehet szükségem, orvosi konzultáció után esett a választásom a NaturalHelp Complex termékre. Az első két hétben kissé fáradtnak éreztem magamat, de konzultálva a doktornővel megnyugodtam, hogy a fokozott méregtelenítésnek van ilyen hatása. És tényleg, két hét elteltével már sokkal jobban éreztem magam. Frissebb lettem, tele energiával, így könnyebben tudtam a munkámat végezni, és a családommal is aktívabban és nagyobb türelemmel tudtam együtt tölteni a közös időt."


Tovább olvasom

   Kristóf

Kristóf avatarja

Mintha kicseréltek volna...Energiabomba vagyok

 "Nyáron a szokásos nyaralás után kicsit elengedtem magam, majd észrevettem, hogy valahogy nem érzem jól magam a bőrőmben. Megoldást kerestem, mert még fiatalon túlságosan fáradt voltam napközben. Gondoltam, hogy a béltisztítás segíthet. Sokat olvastam a témában és mikor rátaláltam a help készítményre, egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Amióta szedem, teljesen úgy érzem magam mintha kicseréltek volna. Több az energiám és teljesen pörgök minden nap. Fontos az egészség számomra és érzem, hogy egészséges vagyok. Többen is észrevették körülöttem, hogy olyan vagyok mintha kicseréltek volna. Ez valójában igaz is. A helptől. Ezért hálás vagyok a naturalhelpnek."


Tovább olvasom


Elismerések és minősítések

  • austria
  • canada
  • china
  • Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland
  • finland

Hírlevél feliratkozás

Név:


Email:


Kövess minket



Egészségállapot felmérés